ŠOKĒJOŠI: Rīgā nežēlīgi noslepkavots sporta treneris

© Kaspars Krafts, F64 Photo Agency

Raidījums "Degpunktā" ziņo par nežēlīgu slepkavību Lubānas ielas namā Rīgā, kur ar vairākiem dūrieniem nogalināts tekvondo treneris.

Notikuma vieta šokējusi mājas iedzīvotājus - ar asinīm pielietā kāpņu telpa vēstīja par šausminošo notikumu. Slepkavību izdarījis rūdīts noziedznieks pie kura treneris devies skaidroties. Uzbrucējs vairākas reizes sadūris vīrieti kaklā un ķermenī.

Kā vēsta raidījums, tekvondo treneris centies aizstāvēt trīsgadīga bērna mammu, kurai bijis bail atgriezties mājās pie iedzērušā civilvīra, kurš tobrīd pieskatīja viņas mazuli."Degpunktā" noskaidroja, ka pāra starpā izcēlās strīds un kaimiņš devies noskaidrot, kas notiek.

Ar vienu dūrienu no mugurpuses iedūra aknās, bet pēc tam dūra kā sivēnu, bakstīja un viss. Tur jau no viena dūriena bija skaidrs, ka viņš ir līķis. Mēs kliedzām, centāmies viņu apturēt, teicām, Igor, nevajag! Viņš jau bija līķis,” raidījumam skaidro notikušā aculieciniece, jaunās mammas māsa.

52 gadus vecais uzbrucējs jau vairākkārt sēdējis cietumā. Pirms notikušā Igors jau vairākās dienas lietojis alkoholu. Policijas skaidro, ka slepkava nogalinājis jau ceturto cilvēku.

Svarīgākais