ŠOKĒJOŠI: Britu tūristi Rīgā gandrīz līdz nāvei pārbiedē jauno māmiņu

© Ekrānšāviņš

Raidījums "Degpunktā" ziņo par gadījumu Rīgā, kad policisti ar elektrošoku neitralizēja divus pārdzērušos britu tūristus.

"Degpunktā" vēsta, ka likumsargi nesen saņēma ziņu par diviem tūristiem Rīgas vecpilsētā, kuri pamatīgā kunga prātā mēģinājuši ielīst un uzsākt braukt svešā automašīnā, kurā atradusies māmiņa ar mazuli.

Nekaunīgo ārzemnieku uzbrukumu pamanījis kāds garāmbraucošs taksists, kurš abus vīriešus aizbiedējis. Uzbrucēji bija gatavi bēgt no policijas, kas arī licis likumsargiem pret viņiem izmantot elektrošoka pistoli. Sākumā vīrieši noraidīja runas, ka būtu kaut ko sliktu izdarījuši, bet pēc tam notikuma vietā ieradās satraukta sieviete, kurai bija darīšana ar abiem tūristiem.

Abi brāļi no Lielbritānijas bija vairāk nekā trīs promiļu reibumā. Policija vīriešu aizturējusi.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais