MEKLĒ Stopiņu novadā notikušas avārijas aculieciniekus

© Vladislavs Poroškins/ f64 photo agency

Pagājušajā nedēļā, 10.janvārī, Stopiņu novadā uz apvedceļa Saulkalne – Baltezers notika sadursme starp kravas automašīnu un vieglo automašīnu.

10.janvārī pulksten 7.38 Stopiņu novadā uz apvedceļa Saulkalne - Baltezers (autoceļš A4) 12.kilometrā, notika sadursme starp vieglo automašīnu Volkswagen Passat Variant un kravas atkritumvedēju Mercedes Benz Atego.

Valsts policija aicina atsaukties ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus, zvanot pa tālruņa numuriem 67219837, 26653635 vai 110.

Latvijā

No šī gada oktobra Latvijā stāsies spēkā jauns regulējums, kas aizliegs izmantot vissezonas "M+S" riepas ziemas periodā, tā vietā nosakot nepieciešamību izmantot riepas, kas marķētas ar "kalns un sniegpārsliņa" simbolu. "Drošas braukšanas skolas" vadītājs Jānis Vanks skaidro, ka "kas der visam, neder nekam", uzsverot, ka vissezonas riepas nav pietiekami efektīvas Latvijai raksturīgajos sniega un ledus apstākļos, un ņemot vērā, ka riepu kvalitāte ir būtiska drošībai, jaunais regulējums ir atbilstošs un loģisks.

Svarīgākais