TRAĢISKI: Ugunsgrēkā gājis bojā mazs bērns

© F64

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests informē, ka naktī uz otrdienu ugunsgrēkā Rīgā dzīvību zaudējis apmēram pusotru gadu vecs bērns.

Naktī plkst. 3.54 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz kādu dzīvojamo māju Rīgā, kur iedzīvotāji informēja par izveidojušos sadūmojumu. Ierodoties konstatēts, ka deg ēkas ceturtā stāva dzīvoklis un liesmas redzamas pa logu.

Ugunsdzēsēji glābēji degošajā dzīvokļa istabā atrada apmēram pusotru gadu vecu bērnu un nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem, tomēr bērna dzīvību neizdevās glābt. Dzīvoklī 5m2 platībā dega mēbeles un sadzīves mantas un ugunsgrēks iespējams izcēlās no bez uzraudzības atstātas sveces. Plkst. 5.10 ugunsgrēks tika likvidēts un precīzus notikušā apstākļus noskaidros Valsts policija.

Latvijā

Lai gan latviešu cilvēki ir atturīgāki, mierīgāki un spēj sadzīvot ar mazāk saules un vairāk lietus, tomēr starp mums ir daudz tādu, kas burtiski “slimo” ar Itāliju. Iemīlējušies Itālijā līdz sirds dziļumiem un sakairinātām garšu kārpiņām, arī Latvijā ļaudis meklē dienvidzemes burvību ēdienos, vīnogu dzērienos un dabiskajā priekā par dzīvi.

Svarīgākais