Dzīvoklī Olainē atrasts vīrieša līķis par kuru garāmgājējiem ziņoja piecgadīgs puika

© F64

Vakar ap plkst. 16.30 Valsts policija saņēma informāciju no iedzīvotājiem, ka Olainē kādā dzīvoklī, iespējams, atrodas vīrieša līķis. Dzīvoklī ar mirušo vīrieti bijis arī viņa piecus gadus vecais dēls, kurš, izejot uz balkona, paziņojis par notikušo kādai garāmgājējai. Savukārt sieviete kopā ar mirušā vīrieša kaimiņiem izsaukusi policiju, informē Valsts policija.

Notikuma vietā ieradās Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Olaines iecirkņa policisti, kuri dzīvoklī atrada 1984. gadā dzimušā vīrieša līķi. Vardarbīgas nāves pazīmes sākotnēji netika konstatētas, un arī tiesu medicīnas eksperta šodien sniegtā informācija liecina, ka notikušais, visticamāk, nav saistīts ar noziedzīgu nodarījumu.

2011. gadā dzimušais zēns sākotnēji tika nogādāts uz slimnīcu veselības pārbaudes veikšanai, bet vēlāk nodots mātei, kura dzīvo atsevišķi. Policijas redzeslokā ne bērna tēvs, ne māte nebija nonākusi. Lai precīzi pārbaudītu vīrieša nāves apstākļus, policija uzsākusi kriminālprocesu.

Policija domā, ka vīrieša nāve iestājusies ne ilgāk kā "pirms aptuveni pusotras diennakts", ziņo LETA.

Ar narkotiku pārdozēšanu šis gadījums netiek saistīts, informēja policijā.

Jau ziņots, ka 3.janvārī Dobelē, visticamāk, no narkotiku pārdozēšanas atrasti miruši laulātie, kā arī no bada acīmredzot miris pāra deviņus mēnešus vecais zīdainis. Mirusī sieviete bijusi stāvoklī.

Nelaime atklājās pēc tam, kad policija Dobelē saņēma iesniegumu no mirušās sievietes mātes, kura nevarēja sazvanīt savu meitu. Sievietes māte prombūtnē bija aptuveni divas nedēļas.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.