UZMANĪBU: Meklē latvieti, kurš pazudis komandējuma laikā Spānijā

© bezvēsts.lv

Organizācija "bezvēsts.lv" sociālajā tīklā facebook informē, ka tiek meklēts latvietis, kurš 2016.gada novembrī, iespējams, pazudis Spānijā.

64 gadus vecais rīdzinieks Juris Lunders pazudis bez vēsts, iespējams, Spānijā. Pēc tuvinieku teiktā zināms, ka 2016. gada 19. novembrī viņš izbrauca no Rīgas ar darba mašīnu Mercedes komandējumā no uzņēmuma. Spānijā izkrāvis preci (Barselonā un Tarragonā) un tad pazudis kopā ar darba automašīnu.

Pēdējo reizi tuvinieki no vīrieša saņēmuši Skype ziņu 2016.gada 23. novembrī. Uzrakstījis, ka viss kārtībā. Pēc Valsts policijas ziņām Juris esot ieradies Spānijā 25. novembrī un bijis divas pilsētās Barselonā un Tarragonā. Tajā pašā dienā pēdējo reizi sazinājies ar savu darba devēju. Pēc tam visi sakari pazuduši un līdz šim par pazudušo vīrieti nav nekādu ziņu.

PAZĪMES: Augums 178 cm, vidējas miesasbūves, īsi, sirmi mati. Kā bijā ģērbies - nav zināms.


Visiem, kas redzējuši vai kaut ko zina par pazudušo vīrieti, lūdzam nekavējoties zvanīt policijai pa tālruni 110 vai Bezvests.lv ta tālruni +371 22 084 084.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.