Vakar ceļu satiksmes negadījumos cietuši trīs bērni

© Valsts policija

Vakar valstī reģistrēti 89 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 14 cilvēki. Ceļu satiksmes jomā sastādīti 590 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 159 par ātruma pārsniegšanu, trīs par agresīvo braukšanu un divi par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā, vēsta Valsts policija.

Uz autoceļa Saulkrasti-Sēja-Ragana 20 km 1988.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu Seat Leon, nobrauca no ceļa un apgāzās. Negadījumā cieta automašīnas vadītāja unpasažieris, 2011.gadā dzimis puisītis. Abi cietušie ar gūtajām traumām nogādāti medicīnas iestādē.

Rīgā, Biķernieku ielā notika sadursme starp automašīnu Jeep Grand Cherokee, kuru vadīja 1970.gadā dzimusi sieviete, un automašīnu Mercedes Benz, kuru vadīja 1969.gadā dzimusi sieviete. Negadījumā cieta automašīnas Jeep Grand Cherokee vadītāja, kura ar gūtajām traumām nogādāta medicīnas iestādē, un pasažieri, 2007.gadā dzimis zēns, kurš ar gūtajām traumām nogādāts medicīnas iestādē, un 1974.gadā dzimis vīrietis, kurš no hospitalizācijas atteicās.

Uz autoceļa Rīga-Daugavpils-Krāslava-Baltkrievijas robeža (Paternieki) notika sadursme starp automašīnu VW Bora, kuru vadīja 1956.gadā dzimis vīrietis, automašīnu Toyota Avensis, kuru vadīja 1959.gadā dzimusi sieviete, un automašīnu Opel Corsa, kuru vadīja 1972.gadā dzimis vīrietis. CSNg cieta automašīnas Opel Corsa pasažieri, vīrietis un 2008.gadā dzimusi meitenīte, abi ar gūtajām traumām nogādāti medicīnas iestādē. Kā arī a/m Toyota vadītāja un pasažiere, 1986.gadā dzimusi sieviete, abas cietušās no hospitalizācijas atteicās.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.

Svarīgākais