Aizdomās par zādzībām aizturēti divi "Rimi" apsargi

Vakar kādā no "Rimi" veikaliem aizdomās par zādzībām grupā aizturēti divi veikala apsargi un viena privātpersona, pie kuriem tika atrasta prece aptuveni 100 latu vērtībā - pārtika un alkoholiskie dzērieni, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

Kā aģentūrai LETA apliecināja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāve Sigita Pildava, vakar kāda lielveikalu tīkla veikalā uzņēmuma apsardzes drošības dienesta darbinieki, realizējot iepriekš ievākto informāciju, aizturēja un policijai nodeva veikala apsargus un kādu privātpersonu. Jau kādu laiku uzņēmuma drošības dienestam bijušas aizdomas par šiem apsargiem, jo pēdējā laikā pieaudzis nozagto preču klāsts.

Apsardzes dienesta darbinieki kopā sadarbojās ar Teikas policijas iecirkņa darbiniekiem, un vakar aizturēti veikala apsargi - 1988. un 1976.gadā dzimuši vīrieši, kā arī privātpersona - 1968.gadā dzimis vīrietis. Neviena no aizturētajām personām iepriekš nav tiesāta. Tiek pieļauts, ka zādzības no veikala veiktas regulāri, un tikušas izmantotas tās vietas, kuras nevar saskatīt no videonovērošanas kamerām.

Policijā sākts kriminālprocess par zādzību personu grupā.