Pierīgā noticis traģisks negadījums; meklē vērīgus aculieciniekus

© Vladislavs Proškins, F64 Photo Agency

Raidījums "Degpunktā" ziņo par traģisku avāriju otrdienas rītā, kur dzīvību zaudējusi sieviete, bet iespējamais vainīgais autovadītājs notikuma vietu ir pametis.

Raidījums ziņo, ka agrā otrdienas, 20. decembra, rītā garāmbraucējs Baltezerā uz viadukta virs Siguldas šosejas ceļa malā pamanījis cilvēka ķermeni. Uz uzkrāsotās drošības saliņas atradies aptuveni 40 gadus vecas sievietes, gaišā mētelī ģērbts ķermenis.

Pašlaik nav skaidrs, cikos varētu būt notikusi avārija, taču policija aicina ikvienu, kurš naktī uz otrdienu redzējis ko aizdomīgu, piefiksējis kādu bojātu transportlīdzekli vai pat tikai dzirdējis avārijas troksni, ziņot policistiem.

Latvijā

No šī gada oktobra Latvijā stāsies spēkā jauns regulējums, kas aizliegs izmantot vissezonas "M+S" riepas ziemas periodā, tā vietā nosakot nepieciešamību izmantot riepas, kas marķētas ar "kalns un sniegpārsliņa" simbolu. "Drošas braukšanas skolas" vadītājs Jānis Vanks skaidro, ka "kas der visam, neder nekam", uzsverot, ka vissezonas riepas nav pietiekami efektīvas Latvijai raksturīgajos sniega un ledus apstākļos, un ņemot vērā, ka riepu kvalitāte ir būtiska drošībai, jaunais regulējums ir atbilstošs un loģisks.

Svarīgākais