Ziepniekkalnā policija aiztur agresīvu bāra klientu

© Rīgas Pašvaldības policija

Sestdien, 17.decembra vakarā, Rīgas pašvaldības policijas Zemgales pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Ziepniekkalnā, kur kādā krogā agresīvi noskaņots vīrietis traucēja atpūtu citiem bāra apmeklētājiem, ziņo Rīgas pašvaldības policija.

Ierodoties notikuma vietā, sastapts vīrietis, kurš sēdēja pie viena no galdiņiem, bļaustījās un grūstījās. Ar agresīvi noskaņoto bāra klientu uzsākta saruna, kuras laikā no vīrieša bija jūtama spēcīga alkohola smaka.

Vīrietis aicināts iziet no kroga, lai noskaidrotu notikušo. Persona piecēlās kājās, taču pēkšņi pārdomāja, apsēdās atpakaļ pie galdiņa un sāka draudēt netālu esošajiem bāra apmeklētājiem, apsargam un policistiem, izmantojot cieņu aizskarošus izteicienus.

Pēc brīža vīrietis piecēlās un mēģināja iesist vienam no apmeklētājiem. Vīrietis, kuram agresīvais bāra apmeklētājs centās iesist, likumsargiem pastāstīja, ka ar draugiem atnācis uz krogu iedzert alu un parunāties, taču agresīvais vīrietis pienācis pie viņu galdiņa, apsēdies un iesaistījies sarunā. Personas vairākkārtīgi lūgušas pamest viņu galdiņu, taču vīrietis palicis aizvien uzstājīgāks līdz sācis viņiem draudēt.

Savukārt no bāra darbinieces noskaidrots, ka vīrietis konfliktējis arī ar personālu, proti, vīrietis iegādājies rumu, kafiju un cigaretes, taču atteicies samaksāt. Kroga personāls atteicās rakstīt iesniegumu par nemaksāšanu, taču viņiem bija pretenzijas par vīrieša neadekvāto uzvedību.

Agresīvais bāra apmeklētājs aizturēts. Personas datu pārbaudes laikā konstatēts, ka vīrietis dzīvo bez deklarētās dzīvesvietas. Vīrietis nogādāts dežūrdaļā, kur administratīvā pārkāpuma protokols par dzīvesvietas nedeklarēšanu un piemērots naudas sods 30 eiro apmērā.

Jāpiebilst, ka persona atrodoties dežūrdaļas pagaidu aizturēšanas telpā uzvedās visai dīvaini, proti, izpildīja dažādus akrobātikas trikus - staigāja uz rokām, piepumpējās un turpināja klaigāt ar necenzētiem vārdiem. Ņemot vērā notikušo bārā un viņa uzvedību policijas iecirknī neadekvātajam kroga klientam sastādīts otrs administratīvā pārkāpuma protokols par sīko huligānismu un piemērots naudas sods 100 eiro apmērā.

Svarīgākais