15.decembra naktī nošāvies policists; atstāta arī pēcnāves vēstule

© Lauris Aizupietis/ F64 Photo Agency

Portāls "Pietiek.com" vēsta, ka 15.decembrī pašnāvību izdarījis kāds policists. "Pietiek.com" avots sniedzis informācija, ka policists atstājis arī pēcnāves vēstuli.

Valsts policija apstiprina, ka šī gada 15.decembra naktī Valmierā savā dzīvesvietā atrasts miris vīrietis, kurš bija Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Kārtības policijas inspektors. Blakus atrasts arī dienesta ierocis, no kura, visticamāk, vīrietis izdarījis pašnāvību, norāda "pietiek.com". Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess.

Valsts policijas sniegtā informācija liecina, ka motīvi šajā gadījumā bijuši personiski. Ievērojot cieņu pret mirušo un respektējot tuvinieku sēras, sīkāka informācija netiek sniegta.

Latvijā

Augstākā tiesa atteikusies ierosināt kasācijas tiesvedību lietā, kurā bijušajam Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Personālvadības pārvaldes direktora vietniekam Uldim Bāram piespriests sabiedriskais darbs par apzināti nepatiesu ziņojumu par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu nolūkā panākt kriminālprocesa sākšanu pret noteiktām amatpersonām, noskaidroja aģentūra LETA.

Svarīgākais