UZMANĪBU: Pa ceļam no Norvēģijas uz Latviju pazudis jaunietis

© bezvēsts.lv

Organizācija "Bezvēsts.lv" informē, ka nepieciešama palīdzība, lai atrastu jaunieti, kurš pazudis pa ceļam no Norvēģijas uz Latviju.

23 gadus vecais Intars Mežeriņš no Aizkraukles pazuda aptuveni 2016.gada 27.novembrī pa ceļam no Norvēģijas uz Latviju. Pēc tuvinieku teiktā, zināms, ka pēdējā telefonsarunā, izbraucot no Norvēģijas, puisis minējis, ka dosies uz prāmi, kurš atrodas Stokholmā (ostas nosaukums Nineshamn, kompānija, kura apkalpo šo prāmju līniju - Stena line).

Prāmim bija jāizpeld no Zviedrijas uz Latviju - uz Ventspili vai Liepāju. Prāmī tā arī nav nokļuvis. Pirms plānotā mājupceļa uz Latviju Intars plānojis aizlidot līdz Anglijai. Bet kopš 25.novembra pārstājis sazināties gan telefoniski, gan arī sociālajos tīklos nav bijis. Līdz šim nav devis par sevi nekādu ziņu.

PAZĪMES: augums 170 cm, kalsnas miesasbūves, mati īsi apgriezti. Kā bija ģērbies un kādas lietas bijušas līdzi - nav zināms. Telefons bija nozaudēts, attiecīgi, nekādu saziņas līdzekļu līdzi nebija.

Zināms, ka Intaram bija automašīna Volkswagen Golf sudraba krāsā, Valsts Nr. VR-2995. Visiem, kas zina puiša atrašanās vietu vai ir viņu redzējuši uz prāmja vai Latvijā, lūdzam nekavējoties zvanīt policijai pa tālruni 110 vai Bezvēsts.lv - +371 22084084.

Svarīgākais