Ogrē iereibis un agresīvs vīrietis sataisa pamatīgu troksni

© Valsts policija

Vakar, 22.novembrī, Valsts policija saņēma vairākus zvanus no iedzīvotājiem par to, ka Ogrē kādā mājā notiek skaļš strīds. Uz notikuma vietu policiju izsauca arī strīdā cietušais, kurš informēja par agresīvu vīrietis, kurš nodarījis gan mantiskus, gan miesas bojājumus un aizsteidzies prom no notikuma vietas.

Likumsargi nekavējoties izbrauca uz notikuma vietu, kur no cietušā izdevās noskaidrot, ka šis agresīvais vīrietis esot viņam zināms un bijis manāmā alkohola reibumā. Vīrietis esot atnācis uz viņa māju, skaidrot kādu konfliktu, kļuvis agresīvs, sācis sist cietušajam un dauzījis apkārt esošos priekšmetus. Par vīrieša agresiju liecināja ne tikai nodarītie miesas bojājumi, bet arī izsistais logs.

Rīgas reģiona Ogres iecirkņa policisti devās meklēt šo manāmi iereibušo vīrieti pa Ogres ielām. Pēkšņi policisti pamanīja un aizturēja aizdomās turamo, kurš pārvietojās pa ielu ar asiņojošām brūcēm, kas iegūtas izsitot logu.

1988.gadā dzimušā vīrieša izelpā tika konstatētas 2,84 promiles alkohola. Pēc reibuma izgulēšanas vīrietis visu notikušo atcerējās un savu vainu atzina.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu, kā arī par viegla miesas bojājuma tīšu nodarīšanu. Par šādu noziegumu izdarīšanu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.