Uz autoceļa Tīnūži- Koknese avarē 7 auto; 6 cietušie

Attēlam ir ilustratīva nozīme © F64

Valsts policija informē, ka svētdien Latvijā notikuši 52 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 15 cilvēki, bet viens gājis bojā.

Vakar ap plkst. 07:30 no rīta noticis negadījums uz Daugavgrīvas šosejas. 1962.gadā dzimis vīrietis, braucot ar automašīnu "Mazda" uzbrauca kokam. Šoferis notikuma vietā gājis bojā.

Neilgi pēc plkst.19:00 Ķeguma novadā, Rembates pagastā uz autoceļa Tīnūži-Koknese notika avārija, kurā iesaistītas septiņas automašīnas.Negadījumā cieta 1993. gadā dzimis vīrietis, 1969. gadā dzimusi sieviete, 1983. gadā dzimis vīrietis, 1954. gadā dzimusi sieviete, 1985. gadā dzimusi sieviete, 1993. gadā dzimusi sieviete.

Informācija par ceļu satiksmes negadījumā iesaistītajām automašīnām, to vadītājiem un notikušā apstākļiem tiek precizēta.

Valsts policija informē, ka svētdien ceļu satiksmes jomā sastādīti 832 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 294 par ātruma pārsniegšanu un 11 par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.