Raidījums atklāj šokējošus faktus par slepkavību Rīgā

© Ekrānšāviņš, "Degpunktā"

Raidījums "Degpunktā" ziņo, kādos apstākļos dzīvojis pāris, kura dzīvoklī tagad valda klusums, jo vīrietis strīda laikā nodūris savu draudzeni.

Pirmdien vakarā Ieriķu ielā līdzās Zemitānu tiltam kāda sociālajā māja notika slepkavība, kurā vīrietis strīda laikā nogalinājis savu draudzeni.

Mājas iedzīvotājs raidījumam pastāsta, ka sieviet.e uz slimnīcu tika nogādāta vēl dzīva, taču ārstiem neizdevās viņu gābt. Pāris jau mēnesi lietojis alkaholu, kas arī bieži izraisījis strīdus.

Pāris šajā mājā dzīvojis jau 15 gadus un abiem bija ndaudz pāri 40 gadiem. Kāda kaimiņiene gan uzskata, ka vīrietis ir "zelta cilvēks", uzturot labas attiecības ar kaimiņiem, taču jau iepriekš vīrietis nonācis policijas redzeslokā par dzīvesbiedres sišanu. Savstarpējie strīdi bieži bija par naudas lietām.

Pašlaik vīrietis ir apcietināts un, visticamāk, paliks tur līdz pat tiesai.

Latvijā

Aizvakar, 1. oktobrī, policijā saņemta informācija, ka Ventspilī, pa pilsētas centru pārvietojas vīrietis ar ierocim līdzīgu priekšmetu, pēc kā viņš aizturēts. Valsts policijā par notikušo uzsākts kriminālprocess un noskaidrots, ka viņš pirms aizturēšanas sašāva ēkas logu. Šodien vīrietim piemērots drošības līdzeklis – apcietinājums, informē Valsts policija.

Svarīgākais