UZMANĪBU: Steidzami nepieciešama palīdzība pazudušas sievietes meklēšanā

© Valsts policija

Šā gada 15.oktobrī no savas dzīvesvietas Kuldīgas novadā, Kabiles pagasta ''Kaktiņi'', izgājusi Zinta Ozoliņa dzimusi 1957.gada 12.decembrī (58 gadi) un līdz šim brīdim mājās nav atgriezusies. Ir zināms, ka sieviete Kabilē ir iekāpusi satiksmes autobusā un aizbraukusi uz Talsiem, kur no autobusa ir izkāpusi.

Sieviete bija ģērbusies melnos, īsos zābakos ar baltu vilniņu, krāsainos svārkos, brūnā puskažokā ar platām rokām un vilnu uz aprocēm un apkakles, galvā zilganzaļš lakats. Augums: 160-165cm, īsi, krāsoti mati - sarkani, pabalējuši.

Gadījumā, ja kādam ir informācija par Zintas atrašanās vietu (vai jebkāda cita informācija), lūdzam ziņot policijā pa tālr. 110, 63374400, 27012144, vai vērsties tuvākajā policijas iestādē.

Latvijā

Ukraiņu bērniem jāintegrējas Latvijas sabiedrībā, taču valsts vēl nav pilnībā izplānojusi, kas, kā un par kādu naudu šiem bērniem iemācīs latviešu valodu. Skolas jau tagad ceļ trauksmi. Tikmēr Saeima pirmajā lasījumā atbalstījusi izmaiņas Ukrainas civiliedzīvotāju atbalsta likumā, kas paredz, ka no nākamā gada 1. septembra ukraiņu bērniem Latvijā būs pienākums mācīties klātienē.

Svarīgākais