Autovadītājs notriec bērnu un aizbrauc no notikuma vietas

Attēlam ir ilustratīva nozīme © F64

Valsts policija informē, ka vakar Valmierā nenoskaidrots autovadītājs notrieca mazu meiteni un aizbrauca no notikuma vietas.

Negadījums notika neilgi pēc plkst.18:25. Nenoskaidrots autovadītājs uzbrauca 2007.gadā dzimušai meitenītei, un no notikuma vietas aizbrauca, neziņojot par to likumā noteiktā kārtībā. Gājēja ar gūtajām traumām nogādāta medicīnas iestādē.

Vakar valstī kopumā reģistrēti 78 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 14 cilvēki. Ceļu satiksmes jomā sastādīti 720 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 248 par ātruma pārsniegšanu, astoņi par agresīvo braukšanu, astoņi par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā un četri par transportlīdzekļa vadīšanu narkotisko vielu iespaidā.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.