Policija meklē autoavārijas aculieciniekus

Policija lūdz atsaukties aculieciniekus, kuri redzēja ceļu satiksmes negadījumu, kas notika 21. augustā Rīgā, Kokneses prospektā.

Šajā negadījumā tramvajs uzbrauca gājējam, aptuveni 50 gadus vecam vīrietim, kurš medicīniskās palīdzības sniegšanai tika nogādāts slimnīcā Gaiļezerā, taču 30. augustā no gūtajām traumām mira, stāsta Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja vecākais inspektors Aigars Bērziņš. Bojā gājušā vīrieša personība nav noskaidrota. Iespējams, viņu sauca Viktors. Viņš bija ģērbies tumšas krāsas džinsu biksēs, zilā rūtainā kreklā, zem kura bija gaišas krāsas T-krekls, bez apaviem.

Policijas darbinieki lūdz atsaukties minētā ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus un cilvēkus, kuri varētu sniegt izmeklēšanai nozīmīgu informāciju bojā gājušā vīrieša personības noskaidrošanai. Ikvienu, kura rīcībā ir šāda informācija, policijas darbinieki lūdz zvanīt Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kārtības policijas pārvaldes Satiksmes noziegumu izmeklēšanas birojam pa tālruni 67 086 942 vai 67 086 961 darba dienās no plkst.8 līdz 16.30.

Latvijā

Tā dēvētās nodokļu reformas ietvaros par vienu procentu punktu tika samazinātas iemaksas banku pārvaldītajos pensiju otrā līmeņa fondos. Šis viens procentu punkts tiks novirzīts valsts pārvaldītajā pirmajā pensiju līmenī. Tā kā šī pārbīde noteikta uz četriem gadiem, tad tiek lēsts, ka šajā laikā bankas nesaņems 616 miljonus eiro.

Svarīgākais