Pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 64 ceļu satiksmes negadījumi

Pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 64 ceļu satiksmes negadījumi, septiņās avārijās cieta cilvēki.

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja vecākā inspektore Linda Neimane-Zobena informē, ka Rīgas reģionā reģistrēti 40 ceļu satiksmes negadījumi, sešās avārijās cieta cilvēki.

Ap plkst.20 autoceļa Rīga-Ainaži 2.kilometrā sadūrās automašīnas "Opel Vectra" un "VW Passat", kuru vadīja 1962.gadā dzimis vīrietis. Ceļu satiksmes negadījumā cieta 1979.gadā dzimis vīrietis, kurš ar politraumu nogādāts slimnīcā, kā arī slimnīcā ar dažādām traumām nogādāts 1998.gadā dzimis puisis.

Ap plkst.9.50 Rīgā, Melnsila ielā, 1968.gadā dzimusi sieviete ar trolejbusu notrieca gājēju - 1993.gadā dzimušu jaunieti, kura ar atslēgas kaula lūzumu un galvas traumu nogādāta slimnīcā.

Pagājušajā diennaktī Ceļu policijas darbinieki aizturēja deviņus autovadītājus alkohola vai narkotisko vielu reibumā, no tiem pieci aizturēti Rīgas reģionā.

Latvijā

Pirmdien tīmeklī Aizsardzības ministrijas parlamentārais sekretārs Atis Švinka (“Progresīvie”) publicēja savu tvītu: “Šodien paiet gads kopš dienas, kas satricināja pasauli, kad Hamas realizētais terorisms atņēma dzīvības tik daudziem nevainīgiem cilvēkiem Izraēlā un daudzi tika saņemti par ķīlniekiem. Terorisms ir noziegums, nevainīgu civiliedzīvotāju nogalināšana ir noziegums, ķīlnieku sagrābšana ir noziegums. Šodien pieminam 7. oktobra nevainīgos upurus!”

Svarīgākais