Jēkabpilī aizturēts auto spogulīšu zaglis

© F64

Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvalde (ZRP) informē, ka VP ZRP Jēkabpils iecirkņa policijas darbinieki operatīvi aizturējuši vīrieti, kurš no vairākām automašīnām nozadzis atpakaļskata spoguļus.

Jēkabpils pilsētā Celtnieku un Bebru ielu mikrorajonos naktī no trešdienas uz ceturtdienu vairākām automašīnām tika nozagti atpakaļskata spoguļi, kopā no 11 dažādu marku automašīnām.  Policijai, veicot operatīvos meklēšanas pasākumus, jau ceturtdienas vakarā izdevās noskaidrot vainīgo personu, tas ir Jēkabpils pilsētas iedzīvotājs, 1985.gadā dzimis vīrietis, kurš agrāk nav tiesāts, bet ir nonācis policijas redzeslokā saistībā ar neatļautu narkotisko vielu lietošanu. Vakar, policijai no aizdomās turētā izdevās atsavināt 15 komplektus nozagtu spogulīšu.

Pirmstiesas izmeklēšanas laikā tiks noskaidrots vai aizturētais nav saistīts citu līdzīgu noziedzīgu nodarījumu izdarīšanā.

            

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.