Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

ŠOKĒJOŠI: Rīgā uz ielas pie policistiem vērsušies sadurti cilvēki

© f64.lv

Vakar, 21. februārī Ziemeļu pārvaldes patruļas darbiniekus uz ielas apturēja kāda sieviete, kura norādīja uz netālu stāvošu vīrieti, kurš viņu sadūris un atrādīja policijas darbiniekiem divas durtas brūces kājā. Naži, ar ko durts, atrodoties turpat, nomesti zemē pie koka, informē Rīgas Pašvaldības policija.

Sarunas laikā pie policistiem pienāca vīrietis, kurš arī, norādot uz pieminēto vīrieti, sacīja, ka arī viņš ir sadurts. Uz aizdomu pamata par miesas bojājumu nodarīšanu, iespējamā vainīgā persona aizturēta. Uz notikuma vietu izsaukti Neatliekamās medicīniskās palīdzības mediķi, kuri abas cietušās personas hospitalizēja. Aizturētais vīrietis nodots Valsts policijas darbiniekiem turpmākās lietvedības nodrošināšanai.

Neilgi pēc šī notikuma Ziemeļu pārvaldes dežūrdaļā ieradās sieviete, kura paskaidroja, ka viņai miesas bojājumus nodarījis pašas draugs. Noņēmusi cepuri, sieviete parādīja asiņainu brūci, kas šķērsoja visu pieri. Cietušajai izsaukta Neatliekamā medicīniskā palīdzība un viņa tika hospitalizēta. Informācija par notikušo nodota Valsts policijas darbiniekiem.