Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

UZMANĪBU: Izmisīgi meklē pazudušu 19 gadus vecu māmiņu [papildināts]

© bezvests.lv

Portāls bezvests.lv ziņo, ka joprojām nav atradusies 19 gadus vecā Samanta-Monta Dreimane, kura paziņojusi ģimenei, ka vairs neatgriezīsies.

Pazušanas datums:
Trešdiena, 2. Decembris 2015 - 14:30
Pazušanas rajons:
Aizkraukle
Vecums:
19
Apstākli, kuros cilvēks pazuda:
19-gadīga SAMANTA-MONTA DREIMANE trešdien, 2. decembrī 2015.g. ap plkst. 14:30 izgāja no mājas, pēc pusstundas uzrakstīja SMS "Piedod mamm,bet es vairs mājas neatgriezīšos, par daudz viss ir sakrājies.Tu tiešām biji pati labākā mamma pasaulē. Parūpējieties ar Edgaru lūdzu par deliņu Markusu. mīlu jūs." Majās meitene vairs neatriežas. Kur viņa devās, neviens nezin.
Priekšmetu saraksts, kuri bija pazudušajam (-ai) līdzi:
Līdzi Samantai-Montai bija dzīvokļa atslēgas un telefons Samsung.
Apģērbs, kurā pazudušais (-si) izgāja no mājām, vai kurā pazudušo redzēja pēdējo reizi:
Apģērbta bija gaiši zilā mētelī, melnas biksēs, kajās bija īsi zābaki uz papēža.
Laiks, kad pēdējo reizi pazudušais bija redzēts, vai kad pazudušais pēdējo reizi ar kādu sazinājās:
Pedējo reizi meiteni redzēja pie Aizkraukles dzelzceļa stacijas autobusa pieturā ap 15.00. 02.12.2015.
Papildinformācija:
Uz kakla ir tetovējums ''sapņu ķērājs''. Ja Jūs esat redzējuši šo meiteni vai zināt, kur viņa atrodas, lūdzam nekavējoties ziņot policijai - 110 vai Bezvests.lv - 22 084 084.

Brīvprātīgie portālam bezvests.lv palīdzējuši pārmeklēt Aizkrauli, cenšoties atrast pazudušo meiteni: "Meklēšana noslēdzās ar negatīvu rezultātu – Bezvests.lv brīvprātīgie Samantu Montu Dreimani šajā reizē neatrada. Neatrada arī ķermeni. Taču, arī tas ir rezultāts! Iespējams, meitene ir dzīva.

Tas vieš cerību. Kaut pagājuši divi mēneši, cerība toties ir. Tika iziets vairāk nekā 10 kilometru, pārmeklēts mežs, pārbaudītas pamestās mājas gar dzelzceļu, pārbaudīts Daugavas krasts veikala “Metālists” rajonā. Visi aizdomīgie iecirkņi pārbaudīti īpaši rūpīgi. Meklēšanas darbi kopumā aizņēma aptuveni piecas stundas.

Tiklīdz būs iespēja (kad to ļaus laika apstākļi), Aizkraukles apkārtni noteikti pārbaudīt no gaisa ar paraplāna palīdzību," ziņo bezvests.lv.