Meklē slepkavības aculieciniekus Jelgavā

© F64

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvalde jau iepriekš informēja, ka 2015.gada 7.decembrī ap pulksten 7.00 Jelgavā, Satiksmes ielas Nr.51 nama pagalmā, pielietojot šaujamieroci, tika nodarīti miesas bojājumi vīrietim.

No gūtajām sešām brūcēm vīrietis slimnīcā mira. Tika uzsākts kriminālprocess par slepkavību, kurā tiek veikta pirmstiesas izmeklēšana. Viena no galvenajām izvirzītām versijām, kāpēc pastrādāta slepkavība, ir saistīta ar sašautā vīrieša privāto dzīvi, tiek pārbaudītas arī citas versijas. Veiktas virkne procesuālo darbību kriminālprocesā, tika piesaistīts kinologs ar dienesta suni, nopratināti liecinieki, veiktas vairākas iedzīvotāju aptaujas, pārbaudītas automašīnas.

Policija pateicās iedzīvotājiem, kuri bijuši atsaucīgi un snieguši informāciju, bet neskatoties uz to, policija atkārtoti lūdz iedzīvotāju palīdzību saistībā ar notikušo slepkavību. Lūgums atsaukties iedzīvotājus, kuri ir bijuši aculiecinieki notikušajā vai ir kāda cita informācija, kas palīdzētu izmeklēšanai, kā arī ja ir informācija par kādu no automašīnām, piefiksējuši tās numuru un marku. Lūgums zvanīt pa tālruņiem: 110, 63004202, 63004200, 20293476 vai sūtīt elektroniski informāciju ovn@zemgale.vp.gov.lv

Svarīgākais