Mikroautobuss kādā pagalmā sabrauc gājēju

Šodien Rīgā, Kurzemes prospektā, kāda nama pagalmā mikroautobuss nāvējoši traumēja gājēju un aizbrauca no notikuma vietas. Gājējs negadījuma vietā no gūtajām traumām nomira.

Vēlāk transportlīdzekļa vadītājs gan notikuma vietā ieradies, un tur viņu aizturēja policijas darbinieki. Atrasts arī mikroautobuss "Mercedes-Benz Sprinter", kuru vadīja aizdomās turamais. Negadījums noticis ap plkst.11.05.

Šis ir jau otrais traģiskais negadījums Kurzemes prospekta namu pagalmos šonedēļ. Otrdienas rītā ap plkst.7.50 Kurzemes prospektā kāda nama pagalmā automašīna "Hyundai Santa Fe" notrieca 2007.gadā dzimušu meiteni.

Cietušais bērns no gūtajām traumām mira.

Latvijā

Pirmdien tīmeklī Aizsardzības ministrijas parlamentārais sekretārs Atis Švinka (“Progresīvie”) publicēja savu tvītu: “Šodien paiet gads kopš dienas, kas satricināja pasauli, kad Hamas realizētais terorisms atņēma dzīvības tik daudziem nevainīgiem cilvēkiem Izraēlā un daudzi tika saņemti par ķīlniekiem. Terorisms ir noziegums, nevainīgu civiliedzīvotāju nogalināšana ir noziegums, ķīlnieku sagrābšana ir noziegums. Šodien pieminam 7. oktobra nevainīgos upurus!”

Svarīgākais