Autoavārijas dēļ bloķēta satiksme uz Rīgas apvedceļa

Šodien ceļu satiksmes negadījumu dēļ bloķēta satiksme uz Rīgas apvedceļa posmā Baltezers-Saulkalne.

Kā liecina VAS "Latvijas Valsts ceļi" operatīvā informācija, uz Rīgas apvedceļa pie Muceniekiem noticis ceļu satiksmes negadījums, kā rezultātā bloķēta satiksme uz autoceļa.

Valsts policijā aģentūru LETA informēja, ka šajā posmā notikušas divas avārijas divās atsevišķās vietās. Cilvēki ceļu satiksmes negadījumos nav cietuši.

"Latvijas Valsts ceļi" lūdz autovadītājus būt uzmanīgiem un iespēju robežās izvairīties no šī posma izmantošanas, lai neradītu papildus sastrēgumus.

Patlaban braukšana apgrūtināta pa valsts nozīmes autoceļiem ir galvenokārt Vidzemē, Latgalē un Pierīgā. Atsevišķos posmos braukšana apgrūtināta arī pa Ventspils šoseju.

Kā ziņots, sniega un avāriju dēļ Rīgā šorīt paralizēta satiksme Brīvības gatvē.

Pie VEF tilta avarējuši divi autobusi, uz laiku apturot gan privātā, gan sabiedriskā transporta kustību. Nekursēja arī 6.maršruta tramvaji, un iedzīvotāji uz centru devās kājām. Daudzi iedzīvotāji sniega dēļ vēl nav tikuši uz savām darbavietām.

Kā aģentūru LETA informēja Rīgas domes Satiksmes vadības centrā, liela avārija notikusi arī Juglā, Brīvības gatves un Silciema ielas krustojumā, ievērojami apgrūtinot satiksmi. Autovadītāji tiek aicināti izvēlēties citus braukšanas maršrutus.

Rīgā turpinās maģistrālo ielu, tiltu un intensīvākās satiksmes rajona nozīmes ielu tīrīšana. Naktī un no rīta kopumā darbus veica 65 tehnikas vienības - specializētās kaisīšanas mašīnas, traktorbirstes, autogreideri, iekrāvēji, pašizgāzēji. No Vecrīgas un pilsētas centra tika vests sniegs. Sniega izvešana turpināsies arī vakarā.

Pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" informācijas daļas vadītāja Liene Rumpane norādīja, ka no sabiedriskā transporta kustības saraksta patlaban neesot nekādas jēgas, jo visi transportlīdzekļi kavējas.

Svarīgākais