Policija Ķekavā atrod narkotikas

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes darbinieki, turpinot darbu ar personām, kuras Iecavas un Ķekavas novadā tika aizturētas par narkotisko vielu realizāciju, atraduši ievērojamus narkotiku krājumus.

Policijas darbinieki Iecavas novadā aizdomās par narkotisko vielu realizāciju 26.janvārī aizturēja kādu 1983.gadā dzimušu vīrieti, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece. Pie aizturētā vīrieša tika atsavināta 2,0488 grami marihuānas. Vīrietim piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Tika sākts kriminālprocess pēc 253.panta 1.daļas "Par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu izgatavošanu, iegādāšanos, glabāšanu, pārvadāšanu vai pārsūtīšanu realizācijas nolūkā vai par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu realizēšanu", kas paredz sodu ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz desmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem.

Vēlāk policijas darbinieki par narkotisko vielu realizāciju šā gada 28.janvārī aizturēja agrāk tiesātu 1978.gadā dzimušu vīrieti.

Veicot tālākās izmeklēšanas darbības, kratīšanas laikā kādā privātmājā Ķekavas novadā tika atrasts citas narkotikas saturošas vielas. Mājā policisti atsavināja ap 155 gramus marihuānas, 50 gramus amfetamīna, gramu hašišu, 14 MDMA tabletes, 40 halucigēnās sēnes, 15 medību patronas, raķešu pistoli un 325 mazkalibra patronas.

1978.gadā dzimušajam vīrietim piemērots apcietinājums. Izmeklēšanas laikā tiks pārbaudīta aizturētā saistība ar citu noziedzīgo nodarījumu izdarīšanu.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.

Svarīgākais