POLICIJA: Caune nav piekāvis jaunieti

© F64

Kā ziņo portāls jelgavniekiem.lv, Valsts policija izbeigusi administratīvo lietvedību lietā par it kā notikušo kautiņu, kurā 26.jūnija vakarā Jelgavas novada domes priekšsēdētājs Ziedonis Caune esot piekāvis kādu jaunieti.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece portālu jelgavniekiem.lv informējusi, ka policija pēc notikušā sākusi administratīvo lietvedību. Lai izvairītos no interešu konflikta, lietu izskatīja Dobeles iecirkņa darbinieki.

Dobeles policisti secinājuši, ka nozieguma sastāva šajā lietā neesot. Šo spriedumu pārsūdzēja un nodeva izskatīšanai Jēkabpils iecirknī. Arī Jēkabpils iecirkņa darbinieki nodarījumā pārkāpumu nav saskatījuši, līdz ar to spēkā atstāts Dobeles policistu pieņemtais lēmums par lietas izbeigšanu.

Jau ziņots, ka Jūnija beigās medijos izskanējusi informācija par Jelgavas novada domes priekšsēdētāju Z. Cauni, kurš, par agresīvu braukšanu, 26.jūnija vakarā esot piekāvis kādu jaunieti. Pats Z. Caune šo informāciju noliedzis

Latvijā

Latvijā plānotās izmaiņas nodokļos nav līdz galam pārdomātas, piektdien intervijā Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumam "Rīta panorāma" sacīja Valsts konkurētspējas komisijas priekšsēdētājs, Rīgas Ekonomikas augstskolas profesors un Vidzemes augstskolas padomes priekšsēdētājs Arnis Sauka.

Svarīgākais