TRAĢISKI: autovadītājs sabrauc sievieti, aizbēg un izdara pašnāvību

© F64

25. septembra vakarā vīrietis, vadot automašīnu BMW Liepājā, notrieca sievieti, kura atradās uz brauktuves, un no notikuma vietas aizbrauca. Cietusī gājēja ar smagām traumām nogādāta slimnīcā, bet autovadītājs, par notikušo neziņojot policijai, atstāja notikuma vietu.

Plkst. 18.20 1994. gadā dzimis vīrietis, vadot a/m BMW 330 pa Neatkarības rotas ielu virzienā no Imantas ielas uz Atmodas bulvāra pusi pagaidām neskaidru iemeslu dēļ pirms krustojuma ar Studentu rotas ielu, šķērsojot ielu, uzbrauca gājējai, 1992. gadā dzimušai sievietei. Pēc tam automašīna turpināja kustību, nobrauca no brauktuves un iebrauca kokā. Vadītājs aizbrauca no notikuma vietas.

Sieviete smagā stāvoklī ievietota slimnīcas Reanimācijas nodaļā, kur mediķi cīnās par viņas dzīvību.

Plkst. 18.40 policijā saņemta telefoniska informācija no Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta par to, ka kāds vīrietis Liepājā, izlecot pa logu, izdarījis pašnāvību. Policija šos abus gadījumus sasaistīja un noskaidroja, ka  Ģenerāļa Baloža ielā no kādas daudzstāvu ēkas balkona izlēkušais 1994. gadā dzimušais vīrietis ir tas pats, kurš bija iesaistīts minētajā ceļu satiksmes negadījumā. No gūtajām traumām vīrietis notikumā vietā miris.

 Policijā par notikušo uzsākti divi kriminālprocesi, notiek izmeklēšana, kuras laikā tiks noskaidroti precīzi notikušā apstākļi.

Latvijā

Efektīvai valsts austrumu robežas aizsardzībai par pilna laika vienībām būtu jāpārveido vismaz divi pierobežas Zemessardzes bataljoni, sociālajā tīklā "Facebook" norādījis Ziemeļvalstu noturības organizācijas (CIREN) līdzdibinātājs, bijušais Aizsardzības ministrijas (AM) valsts sekretārs Jānis Garisons.

Svarīgākais