UZMANĪBU: Vērmaņdārzā uzdarbojas bīstami zagļi!

© F64

Pirms neilga laika portāls nra.lv saņēma kāda lasītāja sūdzību par zagli, kurš uzdarbojoties Vērmaņdārzā un tā apkaimē, un nu arī ar līdzīgu informāciju dalījušies sociālā tīkla facebook lietotāji.

Kā ziņo lasītāja zaglis gaišā diennakts laikā pienācis tai klāt, apvaicājies, vai viņš varētu uzzināt precīzu laiku, un kamēr lasītāja meklējusi telefonu, zaglis centies no viņas rokām izraut datora somu. Par laimi šai sievietei viss beidzies laimīgi un zaglim nav izdevies savā īpašumā iegūt viņas datoru, tomēr lasītāja norādījusi  - aizdomīgo tipāžu Vērmaņdārzā un tā apkaimē, viņa esot redzējusi vairākkārt.

Savukārt sociālā tīkla facebook lietotāja ziņo, ka viņas tēvs apzagts netālu no Vērmaņdārza.

„5. augustā ap plkst. 15:00 manam tētim Rīgas centrā, uz Aleksandra Čaka ielas, no rokām tika izrauta soma. Zaglis žigli aizlaidās Vērmaņdārza virzienā,” ziņo apzagtā tēva meita Ilze Smilga, kura arī norāda, ka somā bijusi nauda un vairākas lietas, kas ir citiem šķistu bezvērtīgas, tomēr ir ļoti svarīgas viņas tētim, tādēļ lūdz aculieciniekus atsaukties un ja nu kādam gadoties šajā rajonā atrast atslēgas vai brilles, viņa aicina kontaktēt viņu sociālajā tīklā facebook.

Svarīgākais