Jelgavas novada domes priekšsēdētājs policijas klātbūtnē iekaustījis jaunieti

Skandalozais Jelgavas novada domes priekšsēdētājs Ziedonis Caune kārtējo reizi iekūlies nepatikšanās. Šoreiz Z. Caune ar dūru palīdzību esot disciplinējis kādu jaunu puisi, ziņo raidījums „Degpunktā”.

Vircavas pagasta ciematā Mazlauki kādi jaunieši braukuši pa ceļu, kurš vedis gar Jelgavas novada domes priekšsēdētāja privātmāju, no kuras teritorijas negaidīti izbraucis pelēks džips un aizšķērsojis tiem ceļu. Džipā iekšā sēdējis pats Z. Caune, kurš puišus sācis izsekot.

Nedaudz vēlāk jauniešus netrafaretā automobilī apturējuši Jelgavas novada pašvaldības policijas inspektori. Tie pārbaudījuši dokumentāciju un likuši jaunajiem puišiem iepūst alkometrā.

Pārbaudes laikā esot piebraucis arī Jelgavas novada pašvaldības policijas priekšnieks Haralds Dauginovičs un nedaudz vēlāk arī pats Z. Caunes kungs.

Tad H. Dauginovičs atvēris jauniešu mašīnas durvis un Z. Caune esot iesitis jaunietim pa seju.

Jautāts komentēt šo situāciju, H. Dauginovičš žurnālistiem teic, ka jaunieši, „bez šaubām” braukuši agresīvi, tomēr uz vaicājumu vai jaunietis ticis fiziski iespaidots atteicis, ka šī jautājuma skaidrošana ir Valsts policijas kompetencē.

Arī pats Z. Caune, sarunā ar žurnālistiem atzīst, ka šāds konflikts šā gada 26. jūnijā bijis, tomēr sitiena faktu neapstiprina.

Interesanti, ka vakar, pēc tam kad vairākos ziņu portālos parādījās šīs situācijas atspoguļojums, Jelgava novada pašvaldība izplatījusi aicinājumu lūgt iedzīvotājus ziņot par pārgalvīgiem un agresīviem autobraucējiem.

Svarīgākais