Dobelē aiztur dzīvokļu apzadzēju

Otrdien Zemgales reģiona policijas pārvaldes (ZRP) Dobeles iecirkņa operatīvās grupas darbinieki „uz karstām pēdām” aizturējuši vīrieti, kurš bija iekļuvis dzīvoklī Dobelē, Bērzes ielā un mēģināja nozagt dažādas mantas.

Neskatoties uz to, ka dzīvoklī atradās dzīvokļa īpašnieks, noziedzīgā persona ap pulksten 00.20 uzlaužot durvis bija iekļuvusi dzīvoklī un mēģināja izdarīt zādzību, savukārt cietušais pamanīja dzīvoklī svešu personu un par to paziņoja policijas darbiniekiem.

Savukārt vīrietis, kurš bija iekļuvis dzīvoklī, lai to nepamanītu bija paslēpusies skapī. VP ZRP Dobeles iecirkņa policijas darbinieki vīrieti „uz karstām pēdām” aizturēja.

Aizturētajam - 1983.gadā dzimušajam tiek lemts par drošības līdzekļa piemērošanu.

Uzsākts kriminālprocess pēc krimināllikuma 175.panta 3.daļas „Par zādzību, ja tā izdarīta, iekļūstot dzīvoklī vai citā telpā, vai ja tā izdarīta no glabātavas, ietaises, kas savieno glabātavas, vai transportlīdzekļa”, kas paredz sodu ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz desmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Izmeklēšanas laikā tiks pārbaudīta vīrieša saistība citu noziedzīgo nodarījumu izdarīšanā.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.

Svarīgākais