TRAĢISKI: autoavārijā mirst divas sievietes [papildināts]

© F64

Vakar Daugavpils novadā traģiskā autoavārijā gājušas bojā divas sievietes, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Medumu pagastā sadūrās vieglā automašīna "Peugeot 406" un apvidus automašīna "Mercedes-Benz ML280". No gūtajām traumām notikuma vietā nomira vieglajā automašīnā esošās 1939. un 1978.gadā dzimušās sievietes. Savukārt slimnīcā ar dažādām traumām no vieglās automašīnas nogādāts 1972.gadā dzimis vīrietis. No apvidus automašīnas slimnīcā ar traumām nogādāti 1994. un 1972.gadā dzimuši vīrieši.

Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Anastasija Laizāne aģentūrai LETA pieļāva, ka par negadījuma iemeslu, iespējams, kļuvis "Peugeot 406" vadītājas mēģinājums veikt apdzīšanas manevru ierobežotas redzamības apstākļos.

Ap plkst.19 VUGD ticis ziņots par divu vieglo automašīnu sadursmi. Nelaimē gājušas bojā divas sievietes, no kurām viena arī bijusi iespiesta automašīnā.

Kopumā VUGD vakar saņēmis 67 izsaukumus, no kuriem 35 bijuši saistīti ar ugunsgrēkiem, 23 bijuši glābšanas darbi un četri - maldinājumi.

Latvijā

Latvijas Veselības un sociālās aprūpes darbinieku arodbiedrība (LVSADA) vērš sabiedrības uzmanību uz to, ka pagājušajā nedēļā Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) telpās rīkota mūžizglītības pasākuma laikā noticis skaļš incidents, kam varētu būt tālejošas sekas. 

Svarīgākais