Daugavpils novadā meža masīvā atrasta noslepkavota sieviete

© F64

Meža masīvā Daugavpils novadā atrasts noslepkavotas sievietes līķis, pilsētas informācijas portālam Daugavpils24.lv ziņo Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Anastasija Laizāne.

Viņa informē, ka pirms nedēļas Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldē tika saņemta informācija par kādu 1974.gadā dzimušu sievieti, kura 2.maijā izgāja no savas mājas Daugavpils novada Medumu pagastā un pazuda. 

Policija uzsāka sievietes meklēšanu un pazušanas apstākļu noskaidrošanu. 5.maijā tika uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13.nodaļas (noziedzīgi nodarījumi pret personas veselību), kā rezultātā Kriminālpolicijas darbinieki aizdomās par sievietes iespējamo nonāvēšanu aizturēja agrāk tiesātu 1973.gadā dzimušu vīrieti, kurš atzinās pastrādātajā noziegumā. 

Turpinot izmeklēšanu, 6.maijā Daugavpils novada Medumu pagastā tika atrasts noslepkavotas sievietes līķis, kas bija aprakts meža masīvā. Noskaidrots, ka aizdomās turamais un cietusī bija savstarpēji pazīstami. Nozieguma izdarīšanas dienā viņu starpā bija izcēlies sadzīviska rakstura konflikts. 

Policija turpina kriminālprocesa izmeklēšanu pēc Krimināllikuma 116.panta (slepkavība). Savukārt aizturētais vīrietis, kas agrāk bija vairakkārt tiesāts, tajā skaitā arī par sevišķi bīstamu noziegumu, 7.maijā tika apcietināts. 

Avots: portāls Daugavpils24.lv

Svarīgākais