UZMANĪBU: Policija meklē cietušos

© valsts policija

Pagājušajā nedēļā, 16.martā, Rīgas Latgales policijas iecirknī vērsās kāda sieviete, kura pastāstīja, ka ap pulksten 20:30 tramvajā kāds vīrietis, izmantojot pārsteiguma momentu, viņai no rokām izrāva mobilo telefonu, pēc kā izskrēja no tramvaja un aizbēga.

Policisti izmeklēšanas laikā noskaidroja iespējamo vainīgo personu, kuru 20.martā izdevās atrast un aizturēt. Tas ir 1993.gadā dzimušais, attēlā redzamais vīrietis, kurš jau iepriekš bijis tiesāts par mantiska rakstura noziegumiem. 

Par šo gadījumu policijā sākts kriminālprocess par zādzību. Šādam noziegumam likumā paredzēts sods – brīvības atņemšana uz laiku līdz vienam gadam vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods.

Latgales iecirkņa policijas darbiniekiem ir aizdomas, ka attēlā redzamais vīrietis varētu būt saistīts arī ar citiem noziedzīgiem nodarījumiem. Tādēļ policija lūdz atsaukties ikvienu, kurš ir cietis no attēlā redzamā vīrieša pretlikumīgajām darbībām, zvanot uz tālruņa numuriem: 67086336, 67086302 vai 110 - vai vēršoties tuvākajā policijas iecirknī.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.

Svarīgākais