Ludzā automašīna nāvējoši traumē ragaviņās vilktu bērnu

Vakar Ludzā automašīna notrieca gājēju un ragaviņās vilktu bērnu, kurš no gūtajām traumām notikuma vietā nomira.

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību birojā aģentūru LETA informēja, ka ap plkst.17.55 Latgales ielā 1967.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu ''VW Passat Variant", notrieca gājēju, 1938.gadā dzimušu vīrieti, kurš ragaviņās vilka savu mazdēlu, 2004.gadā dzimušu puisi. Bērns no gūtajām traumām notikuma vietā nomira, savukārt gājējs ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Ludzas iecirknī aģentūrai LETA pastāstīja, ka satiksmes negadījums noticis pretī Latgales ielas 42.namam brīdī, kad vectēvs kopā ar mazdēlu bija mēģinājis šķērsot brauktuvi.

Piecgadīgais bērns nekavējoties nogādāts Ludzas neatliekamās medicīniskās palīdzības punktā, kur no gūtajām traumām miris. Cietušais gājējs nogādāts Rēzeknes slimnīcā, kur ievietots reanimācijas nodaļā.

Par notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma XXI nodaļas – noziedzīgi nodarījumi pret satiksmes drošību. Patlaban noskaidrots, ka automašīnas vadītājs nav bijis alkohola reibumā. Policija turpina izmeklēšanu.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 67 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem četros negadījumos cieta cilvēki un viens cilvēks gāja bojā.

Savukārt Rīgas reģionā reģistrēti 48 ceļu satiksmes negadījumi, vienā avārijā cieta cilvēks.

Svarīgākais