Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Vīrietis veikalā nozog viskiju; apvainojas uz apsargu par policijas izsaukšanu

© F64

Vakar ap pulksten 19:00 Rīgas Brasas iecirkņa darbinieki saņēma izsaukumu uz kādu lielveikalu, kur vīrietis mēģināja nozagt alkoholiskos dzērienus, ziņo Valsts policija.

Policisti ieradās notikuma vietā, kur noskaidroja, ka vīrietis centās divas īru viskija pudeles paslēpt apģērbā, taču viena no tām izkrita. Samierinoties ar vienu viskija pudeli, zaglis devās projām, tomēr viņu pamanīja veikala apsargs. Apsardzes darbinieks zagli aizturēja un nogādāja apsardzes telpā, pēcāk izsaucot policiju.

Gaidot policijas darbiniekus, aizturētais zaglis atvēra nozagto pudeli un sāka malkot viskiju. Ieraugot, ka ieradušies policijas darbinieki, aizturētais vīrietis iesita apsargam pa seju.

Policisti aizturēja 1983. gadā dzimušo vīrieti, kurš atradās 2,6 promiļu reibumā. Pārbaudes laikā policisti zagļa mantās atrada arī gāzes baloniņu, kas tika paņemts no apsardzes telpas. Iecirknī tika noskaidrots, ka aizturētais jau iepriekš septiņas reizes tiesāts par zādzībām un laupīšanu.

Šobrīd pret vīrieti ir uzsākts kriminālprocess par zādzību nelielā apmērā. Savukārt apsargam ir nozīmētas ekspertīzes, lai noteiktu miesas bojājumu smaguma pakāpi.