Mīlestības dēļ no dzīves šķiras jaunietis

Kārķu pagasta centrā 1. janvāra rītā atrasts pakāries 1982. gadā dzimis jaunietis. Kā ziņo Valsts policijas Vidzemes reģionālā pārvalde, līķis atrasts pulksten 10.40., vēsta portāls Ziemeļlatvija.lv.

"Ziemeļlatvija" noskaidroja, ka pašnāvību izdarījis 28 gadus vecais Vasilijs. Vairāki kārķēnieši apliecināja, ka puisis par traģisko soli izšķīries nelaimīgas mīlestības dēļ.

Jaunietis nekādu pirmsnāves vēstuli nebija atstājis, tomēr "Ziemeļlatvijas" aptaujātie cilvēki apgalvoja, ka daudzi par viņa nelaimīgo mīlestību zinājuši. Pagasta jauniešu centra vadītāja Svetlana Dudare pastāstīja, ka Vasilija līķis no rīta atrasts pie šūpolēm.

"Puisis bija ļoti atsaucīgs, aktīvi darbojās jauniešu centrā. Viņš piedalījās gandrīz visos mūsu rīkotajos pasākumos. Mēs viņu pazinām kā draudzīgu un izpalīdzīgu cilvēku," saka S. Dudare. Arī Vasilija draugs Vadims atzīst, ka puisis bijis ļoti sabiedrisks.

Iedzīvotāji vēl zināja stāstīt, ka puisis pirms kāda laika sasitis savu automašīnu. Lai vairāk nopelnītu, šāgada sākumā vēlējies braukt strādāt uz Itāliju. Viņš noliedza, ka Vasilijam būtu bijušas kaut kādas kredītsaistības.