Bauskā policija paglābj piedzērušos no nosalšanas

Gadumijas naktī Bauskas policijas iecirknī nav saņemta informācija par negadījumiem svinību laikā. Taču Vecgada pēdējās dienās kārtības sargi vairākkārt savākuši ielas malā gulošus piedzērušos cilvēkus, tādējādi paglābdami tos no nosalšanas, vēsta "bauskasdzive.lv".

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Bauskas iecirkņa Kārtības policijas biroja inspektors Valerijs Markuns stāsta, ka naktī no 29. uz 30. decembri automašīnai „BMW" nozagts kreisās puses atpakaļskata spogulis. Naktī no 29. uz 30. decembri zagļi centušies iekļūt veikalā Bārbelē. Mēģināts uzlauzt tirgotavas durvis, taču garnadžiem tas nav izdevies.

Lielveikalā „Rimi" 30. decembrī ap plkst. 20 policija aizturēja 1983. gadā dzimušu vīrieti. Būdams alkohola reibumā, ar savu izskatu un uzvedību viņš aizskāra apkārtējo cieņu. 31. decembra rītā ap plkst. 9 policijai tika ziņots par Bauskā, Kalēju ielas malā, gulošu vīrieti. 1957. gadā dzimušais vīrietis bija alkohola reibumā.

Vecgada pēdējā dienā pēc plkst. 15 Iecavas autoostā aizturēti divi piedzērušies 1974. gadā dzimuši vīrieši. Savukārt Vecumniekos, Rīgas ielā, 31. decembrī ap plkst. 16.20 gulēja piedzēries 1967. gadā dzimis vīrietis. Gadumijas laikā policijā reģistrēti arī daži ceļu satiksmes negadījumi. Taču informācijas par smagām un nopietnām avārijām nav. Reģistrēts arī kāds strīds ģimenē, arī dažu sadzīves priekšmetu zādzības.

Latvijā

Nacionālie bruņotie spēki (NBS) mācās no komunikācijas kļūdām nesenā Krievijas militārā drona incidenta laikā, piektdien intervijā Latvijas Radio pauda NBS Apvienotā štāba Informācijas analīzes un vadības departamenta priekšnieks, pulkvedis Māris Tūtins.

Svarīgākais