Policija lūdz palīdzību 85 gadus vecas sievietes meklēšanā

© VP

Policija meklē bezvēsts pazudušu sociālā aprūpes centra "Tērvete" iemītnieci, kas ir 85 gadus veca sirmgalve ar ierobežotām spējām. Meklēšanā policija lūdz palīdzību arī iedzīvotājiem.

Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Inga Būgaine aģentūru LETA informēja, ka Dobeles iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļa meklē bezvēsts pazudušo, 1929.gadā dzimušo Mariju Seredinu, kura trešdien, 6.augustā, ap plkst.19 izgāja no sociālā aprūpes centra "Tērvete", kas atrodas Tērvetes novada Tērvetes pagasta "Mežmaliešos", un, iespējams, pa ceļu Tērvete-Penkule devās Penkules virzienā, kas ir Tērvetes novadā.

VP pārstāve skaidroja, ka pazudusī nespēj orientēties apkārtējā vidē, iespējams, nevar paskaidrot, kurp dodas, kā arī nespēj sniegt informāciju par sevi. Viņa runā krievu valodā.

Sieviete ir neliela auguma, aptuveni 1,55 metrus gara, kalsnas miesasbūves, sirmiem matiem. Izejot no aprūpes centra, viņa bija ģērbusies tumšas krāsas džemperī, garos pelēkos svārkos, zem kuriem bija melnas bikses, gaiši zilās čībās, kājās bija vilnas zeķes. Viņa līdzi bija paņēmusi cilindra formas plastmasas trauku zaļā krāsā.

Policija lūdz ikvienu, kura rīcībā ir informācija par meklētās sievietes atrašanās vietu vai jebkura cita informācija, kas varētu palīdzēt policijai noskaidrot personas atrašanās vietu, zvanīt uz VP Dobeles iecirkni pa tālruni 63 702 200 vai 27 840 909.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.