Skaistkalnē liesmās sadeg traktors, iet bojā dzīvnieki

Pirmo Ziemassvētku rītā ugunsdzēsēji steidzās glābt īpašumu Vecumnieku novada Skaistkalnē. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Zemgales reģiona Bauskas daļas dispečers Normunds Dūriņš informē, ka izsaukums no Skaistkalnes saņemts 25. decembrī ap sešiem rītā, vēsta "bauskasdzive.lv".

Te degusi saimniecības ēka apmēram 60 kvadrātmetru platībā. Uz notikuma vietu steigušies ugunsdzēsēji no Vecumniekiem, Skaistkalnes, Bārbeles, Vecsaules, arī Lietuvas. Izdevies nodzēst daļu ēkas. Sadegusi tā puse, kas būvēta no dēļiem. Liesmās gāja bojā trīs cūkas, sadega aptuveni divas tonnas siena, arī traktors, vieglā automobiļa piekabe. Ugunsgrēks tika likvidēts ap plkst. 11.15.

Valsts Policijas Zemgales reģiona pārvaldes Bauskas daļas inspektors Modris Romanovs informē, ka policija skaidro notikušās ugunsnelaimes iespējamos cēloņus. Viens no tiem varētu būt - aizdegšanās notikusi no traktora. Pēc sniega šķūrēšanas traktors tika iebraukts šķūnī, kurā atradās arī siens. Policija turpina līdz galam noskaidrot ugunsgrēka iemeslus.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.