Par mājas aplaupīšanu aiztur septiņreiz sodītu zagli

© F64

Valsts policijas Rīgas Kurzemes iecirkņa darbinieki par mēģinājumu apzagt savrupmāju Imantā aizturējuši iepriekš septiņas reizes par dažādām zādzībām sodītu zagli, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Rūdītais zaglis par izdarītajiem noziedzīgajiem nodarījumiem ieslodzījuma vietā kopumā līdz šim pavadījis jau 30 gadus.

Rīgas Kurzemes iecirkņa darbinieki saņēma izsaukumu uz kādu savrupmāju Imantā, kur dienas laikā 1962.gadā dzimušais vīrietis bija izsitis mājai logu un iekļuvis iekštelpās. Pārmeklējot ēku un saprotot, ka ēkā nav ko nozagt, vīrietis no notikuma vietas devās projām pa parādes durvīm. Nepazīstamo vīrieti īpašumā pamanījis kaimiņš, kurš arī izsaucis policiju.

Policijas darbinieki ieradās nekavējoties un vīrieti aizturēja. Patlaban policija ir sākusi kriminālprocess par zādzības mēģinājumu, iekļūstot telpā.

Latvijā

Augstākā tiesa atteikusies ierosināt kasācijas tiesvedību lietā, kurā bijušajam Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Personālvadības pārvaldes direktora vietniekam Uldim Bāram piespriests sabiedriskais darbs par apzināti nepatiesu ziņojumu par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu nolūkā panākt kriminālprocesa sākšanu pret noteiktām amatpersonām, noskaidroja aģentūra LETA.

Svarīgākais