Bauskas novadā zagli nodod pēdas sniegā

Policijai izdevies aizturēt divus vīriešus, kuri, iespējams, Bauskas novadā vairākkārt zaguši dīzeļdegvielu. Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Bauskas iecirkņa priekšnieks Sergejs Pašukovs informē, ka viens vīrietis aizturēts naktī no 20. uz 21. decembri Ceraukstes pagastā, vēsta "bauskasdzive.lv".

Tika konstatēta dīzeļdegvielas zādzība no kāda uzņēmuma Ceraukstes pagastā. Veicot operatīvo darbu, kārtības sargi sniegā pamanīja aizdomīgas pēdas. Ejot pa tām, viņi nonāca kādā privātmājā. Tur atrastas kannas ar vairākiem desmitiem litru dīzeļdegvielas, arī caurules. Aizdomās par noziedzīgā nodarījuma veikšanu mājās aizturēts vīrietis.

Turpinot izmeklēšanu, 21. decembrī policisti aizturēja vēl vienu Bauskas novada iedzīvotāju. Iespējams, viņš varētu būt vainīgs piecos dīzeļdegvielas zādzību gadījumos. Abas personas līdz šim jau bijušas policijas redzeslokā. Izmeklēšana šajā lietā turpinās.

Latvijā

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Austrumu pārvalde meklē bezvēsts prombūtnē esošo 2014. gadā dzimušo Gabrielu Krūmiņu. Zēns šā gada 19. septembrī izgāja no mājām Rīgā, Krustpils ielā, lai it kā dotos uz skolu Rīgā, Sesku ielā, taču uz mācību stundām nav ieradies. Gabriels nav atgriezies mājās.