Iereibis un greizsirdības mākts vīrietis sabojājis sava sāncenša auto

© f64

Rīgas Kurzemes iecirkņa darbinieki aizvadītajā diennaktī aizturējuši kādu iereibušu un greizsirdības māktu automašīnas bojātāju, informē Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Policisti izsaukumu saņēmuši no apskādētā auto īpašnieka uz kādu Grīvas masīva daudzdzīvokļu ēku. Īpašnieks policijai ziņoja, ka nama pagalmā agresīvi noskaņots vīrietis bojā viņa automašīnu.

Automašīnas īpašnieks bija ieradies pie draudzenes, kad pa logu izdzirdēja skaļu klaigāšanu mājas pagalmā. Paskatoties pa logu, vīrietis ieraudzīja agresīvi noskaņotu savas draudzenes bijušo puisi, kurš aicinājis automašīnas īpašnieku iesaistīties fiziskā konfliktā.

Pēc atteikuma saņemšanas iereibušais un greizsirdības māktais vīrietis ar kāju nolauza automašīnas spoguli.

Policija ieradās notikuma vietā un aizturēja 1980.gadā dzimušo automašīnas bojātāju, kurš bija 2,5 promiļu reibumā. Aizturētais vīrietis patlaban atrodas izolatorā.

Par mantas tīšu bojāšanu policija sākusi kriminālprocesu. Par to var sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem, īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu vai naudas sodu.

Latvijā

Dzelzceļa "Rail Baltica" projektā ir jāņem vērā, ka privātās un publiskās partnerības (PPP) modeļa izveide ir sarežģīta un laikietilpīga, trešdien "Rail Baltica" parlamentārās izmeklēšanas komisijā sacīja Finanšu ministrijas (FM) valsts sekretāre Baiba Bāne.

Svarīgākais