Brīvdienās par svešas mašīnas dauzīšanu aiztur iereibušu vīrieti

© F64

Aizvadītajās brīvdienās Valsts policija par mantas tīšu bojāšanu aizturējusi divus vīriešus, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Rīgas Kurzemes iecirkņa patruļpolicijas darbinieki Rīgā, Āgenskalna ielā, izdzirdējuši skaļu stikla šķindoņu un devušies pārbaudīt tuvāko apkārtni. Pārbaudes rezultātā policisti pie kāda nama pamanījuši aizdomīgu vīrieti, kurš uzvedies ļoti agresīvi. Policisti vīrieti aizturēja un konstatēja, ka aizturētais atrodas trīs promiļu reibumā.

Policija noskaidroja, ka agresīvais vīrietis kādai "Hyundai" markas automašīnai bija nolauzis loga tīrītāju, kā arī sabojājis tās virsbūvi. Pēc tam vīrietis tuvējam namam izsitis kāpņu telpas loga stiklu. Vīrietis tika nogādāts policijas iecirknī. Aizturētais agrāk ir vienu reizi sodīts par uzbrukumu policistam.

Savukārt naktī uz svētdienu Rīgā, Kuģu ielā, kādā spēļu zālē ieradušies divi vīrieši, no kuriem viens bijis stiprā alkohola reibumā. Tas nav atturējis viņu vēl iegādāties alkoholiskos dzērienus, taču spēļu zāles bārmene alkoholu tirgot atteikusies. Vīrietis par atteikumu ļoti saniknojies un izgājis no spēļu zāles, ar roku izsitot tās durvju stiklu.

Apsardzes darbinieki agresīvo vīrieti aizturēja un par notikušo paziņoja policistiem. Uz notikuma vietu izbrauca Rīgas Kurzemes policijas iecirkņa darbinieki, kuri aizturēto nogādāja iecirknī.

Abos gadījumos sākts kriminālprocess par mantas tīšu iznīcināšanu un bojāšanu.

Svarīgākais