Rīgā vīrietis ar automašīnu uzbrauc gājējām

© F64

Pagājušajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos Latvijā cietuši 14 cilvēki, informē Valsts policijas pārstāvji.

Kopumā pagājušajā diennaktī reģistrēt 54 satiksmes negadījumi, no kuriem desmit gadījumos cietuši cilvēki, tostarp viens gājējs un divi velosipēdisti.

Vakar plkst.19.13 Rīgā, Aglonas ielā 1973.gadā dzimis autovadītājs, uzsākot kustību ar automašīnu "Ford" uzbrauca aptuveni 35 gadus vecam gājējam, kurš guva miesas bojājumus un tika nogādāts slimnīcā.

Jelgavā, Garozas ielā naktī ap plkst.2 saskrējušies divi velosipēdisti 1997.gadā dzimusi jauniete un 1996.gadā dzimis jaunietis. Abi nogādāti slimnīcā.

Ķekavas novadā vakar plkst.12.35 1970.gada dzimusi sieviete netika galā ar automašīnas "Renault" vadību. Automašīna nobrauca no ceļa un apgāzās. Negadījumā cieta trīs cilvēki - autovadītāja, 1944.gadā dzimusi pasažiere, kuras no slimnīcas atlaistas mājās, kā arī 1985.gadā dzimis vīrietis, kurš turpina ārstēties slimnīcā.

Valmierā, Stacijas ielā plkst.19.21 sadursme starp 1986.gadā dzimuša vīrieša vadīto motociklu "Suzuki Bandit" un 1970.gadā dzimuša vīrieša vadīto automašīnu "BMW". Negadījumā cieta motocikla vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā.

Latvijā

Speciālos avio līgumreisus valsts amatpersonas varēs izmantot gan ārkārtas situācijās vai izņēmuma stāvoklī, gan gadījumos, kad regulārie komercreisi ir jāgaida ilgāk par 12 stundām pirms vai pēc apmeklējamā pasākuma, paredz Valsts kancelejas (VK) izstrādātie grozījumi regulējumā par kārtību, kādā atlīdzināmi ar komandējumiem saistītie izdevumi.

Svarīgākais