Sestdien 15 gadus veca meitene saindējas ar alkoholu

© F64

Kurzemē ar alkohola intoksikāciju slimnīcā nogādāta kāda 15 gadus veca meitene, kura bijusi spēcīgā alkohola reibumā, ziņojusi Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) preses pārstāve Ilze Bukša.

Tāpat Kurzemē mediķi palīdzību snieguši diviem gadu veciem zēniem, kuri applaucējušies ar karstu šķidrumu. Vienā no savstarpēji nesaistītajiem gadījumiem zēns bija uzrāvis virsū sev verdošu ūdeni. Tā rezultātā viengadīgais bērns bija guvis roku un krūšu augšdaļas un kakla apdegumus.

Savukārt otrā gadījumā zēns bija uzrāvis sev virsū karstu tēju. Arī viņš guvis ķermeņa apdegumus. Abi mazuļi nogādāti slimnīcā.

Kā norādīja Bukša, mediķi vēl nav izjutuši Līgo svētku sākumu. Arī Rīgā visi ielīgošanas pasākumi aizvadīti mierīgi. Ir bijuši gadījumi, kad bijis nepieciešams sniegta ambulatoro palīdzību, bet, kā norādīja, Bukša tā ir ierasta parādība visos masu pasākumos.

Latvijā

Kārtējie trīs miljoni, kas iztērēti valstij neizdevīgi un izšķērdīgi. Zaļais kurss drīzāk izmantots kā aizsegs nepamatotam līdzekļu izlietojumam. Tik skarbi ir Valsts kontroles secinājumi par zemkopības ministrijas e auto uzlādes staciju tīklu. Revidenti materiālus nodevuši tiesībsargiem un Iepirkumu uzraudzības birojam, vēsta "Nekā Personīga".

Svarīgākais