Trilleris Rēzeknē: jaunieši bēg ar zagtu auto, policija izdara brīdinājuma šāvienus

© F64 Photo Agency

Vakar vakarā Rēzeknē par nepakļaušanos policijas darbiniekiem tika aizturēti divi jaunieši, kuri ar zagtu automašīnu mēģināja aizlaisties no policijas. Policisti pielietoja šaujamieročus, lai veiktu brīdinājuma šāvienus.

Rēzeknes pilsētas centrā policijas darbinieki pamanīja automašīnu Audi, kurai bija uzliktas citas automašīnas valsts numura zīmes. Pēc policistu vairākkārtējām likumīgajām prasībām apturēt automašīnu tās vadītājs uzsāka bēgšanu. Vajājot automašīnu, policijas darbinieki izdarīja vairākus brīdinājuma šāvienus gaisā, lai apturētu automašīnu.

Pārkāpēji apturēja automašīnu pie meža uz kāda lauku ceļa ārpus pilsētas un sāka bēgšanu kājām, taču bēgšanas mēģinājums neizdevās, jo policisti viņus panāca. Abi jaunieši, 18 gadus vecais vadītājs un 16 gadus vecais pasažieris, tika aizturēti.

Turpinot apstākļu noskaidrošanu, izrādījās, ka jauniešu vadītā automašīna bijusi zagta. Garnadži to bija aizdzinuši naktī no 2.jūnija uz 3.jūniju no kāda pagalma Rēzeknē. Policija turpina izmeklēšanu un skaidro abu jauniešu iespējamo saistību ar citām automašīnu zādzībām Rēzeknē un tās apkārtnē.

Svarīgākais