Zagļi ar ragaviņām mēģina aizvest no RTU laboratorijas vecu automašīnu detaļas

Šonakt Rīgas policija aizturējusi divus zagļus, kuri mēģināja apzagt Rīgas Tehniskās universitātes laboratoriju, nozagtās mantas transportējot ar ragaviņām.

Kā pastāstīja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāve Sigita Pildava, promvešanai jau bija sagatavotas vecu automašīnu detaļas, kas tika nozagtas no minētās izglītības iestādes laboratorijas šķūnīša Maskavas ielā.

Zagļus izdevās aizturēt, pateicoties kāda iedzīvotāja aktīvai rīcībai, kurš bija pamanījis pārgrieztu žogu, kas apjož laboratorijas teritoriju, bet aiz žoga bija redzamas svaigas pēdas sniegā. Iedzīvotājs piezvanījis kādam laboratorijas pārstāvim, kurš savukārt paziņojis policijai. Kamēr tika gaidīta policija, acīgais pilsonis pasaucis savu kaimiņu un abi sekojuši pēdām sniegā.

Visiem kopā un ar pierādījumiem, uz ragaviņām sakrāmētajām nozagtajām auto detaļām, zagļus izdevās aizturēt. Viens no viņiem ir 1987.gadā dzimis, agrāk jau par zādzībām tiesāts vīrietis, bet otrs ir 1992.gadā dzimis jaunietis. Pret abiem uzsākts kriminālprocess par zādzību.

Svarīgākais