Nīcā kāds zaglis divas reizes nonāk cietumā par viena un tā paša vīrieša aplaupīšanu

Šonedēļ, veicot izmeklēšanu par dažādām laupīšanām uzsāktajos kriminālprocesos, Kriminālpolicijas darbinieki aizturēja divas aizdomās turētas personas, kuras vēlāk tiesa apcietināja.

1.aprīlī kādam Nīcgales novada iedzīvotājam smiekli nemaz nenāca, jo viņš tika aplaupīts. Pie cietušā mājās ieradās nelūgts ciemiņš, kurš pielietoja fizisku spēku pret saimnieku un nolaupīja viņam naudas līdzekļus un citas mantas. Pēc uzbrukuma cietušais vērsās pēc medicīniskās palīdzības ārstniecības iestādē. Pēc informācijas saņemšanas policijā par notikušo tika uzsākts kriminālprocess un, veicot izmeklēšanas pasākumus, pēc neilga laika policisti noskaidroja iespējamo uzbrucēju. 1989.gadā dzimis vīrietis tika aizturēts. 3.aprīlī tiesa viņu apcietināja. Tā ziņo Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Anastasija Laizāne.

Jāpiebilst fakts, ka apcietinātais pirms tikai nepilna gada tika atbrīvots no ieslodzījuma vietas, kur izcieta ap pieciem gadiem cietumsoda par šī paša vīrieša aplaupīšanu!

Latvijā

Krimināllietu pret bijušo Rēzeknes mēru Aleksandru Bartaševiču par ierobežotas pieejamības informācijas izpaušanu, kā arī par to, ka viņš 16 gadus valsts amatpersonas deklarācijās apzināti nenorādīja ziņas par ārzemēs iegādātu īpašumu un citiem ienākumiem lielā apmērā, Latgales rajona tiesa Balvos plāno sākt skatīt 13.decembrī plkst.10, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.