Vecmīlgrāvī iedzīvotāji un policija aiztur privātmājas apzadzējus

Valsts policija un iedzīvotāji pagājušajā piektdienā Vecmīlgrāvī aizturējuši privātmājas apzadzējus, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Ap plkst.15.30 Ziemeļu policijas iecirknī tika saņemts izsaukums uz Kalngales ielu, kur notikusi zādzība no kādas privātmājas.

Policijas darbinieki nekavējoties ieradās notikuma vietā, kur sagaidīja cietušie, kuri paskaidroja, ka pamanījušas trīs personas, kas iekļuvušas privātmājā.

Policija noskaidroja, ka apkārtējo māju iedzīvotāji bija pamanījuši trīs nezināmas personas, kuras iekļuvušas kaimiņu mājā un nozagušas portatīvo datoru un televizoru. Kad iedzīvotāji mēģinājuši zagļus aizturēt, viens no viņiem nometis zemē datoru un meties bēgt, taču otrs aculieciniekiem metis ar televizoru. Vienu zagli iedzīvotājiem izdevās aizturēt, taču divi aizbēga.

Aculiecinieki sniedza zagļu pazīmes, un policisti, pārbaudot tuvāko teritoriju, aizturēja otru no iesaistītajām personām. Trešajai personai izdevās aizbēgt.

Aizturētie ir 1989.gadā dzimis vīrietis un 1993.gadā dzimusi sieviete. Vīrietis jau agrāk sodīts par zādzībām, arī sieviete iepriekš nonākusi policijas redzeslokā.

Svarīgākais